Lad os klare SEO

Skal din virksomhed findes på Googles side 1?

Søgemaskineoptimering lyder måske lidt langhåret. Og mange har nok hørt om de gamle dyder, hvor det gjaldt om at få nævnt et ord så mange gange som muligt – og vupti, så kvitterede Google med en 1. plads!

Sådan er det (heldigvis) ikke mere. Og selvom SEO stadig har til formål at synliggøre din virksomhed på Google, så styrker indsatsen også de øvrige markedsføringstiltag.

Vi gennemgår helheden af din hjemmeside, hvilket betyder, at den optimeres gennem en nøje udført søgeordsanalyse. Og dét resulterer i forbedret hastighed og flere konverteringer.

Men hvad indebærer sådan en søgeordsanalyse egentlig? Det er en kompleks disciplin, men helt forenklet handler det om at stille de rigtige spørgsmål: Hvilken ydelse eller hvilket produkt tilbyder vi? Hvorfor søger målgruppen på ordet? Findes der søgninger på ordet? Og hvilke ord benytter dine konkurrenter?

Kort fortalt handler SEO om dig og dine kunder – og her findes masser af helt unikke data, som vi sammen med dig bearbejder og anvender til at skabe de bedste resultater. Og når det giver mening for din virksomhed, så benytter vi lige præcis de ord, der giver værdi – uanset om der er tale om 10 eller 1.000.

Markedsføringsstrategi

Vi tilbyder håndtering af online kampagner i hele verden

Vi er ikke geografisk begrænset.

Har du allerede kampagner kørende, så tager vi gerne et kig på dem også. Dog foretages stadigvæk søgeordsanalyse etc. for at sikre, at kvaliteten er optimal i de kampagner der kører.

 

Kontakt din markedsføringsspecialist – Vi hjælper virksomheder i alle brancher

Har du spørgsmål til vore ydelser eller noget helt tredje?  Vi rådgiver dig gerne i hvilke optimeringer, vi kan hjælpe dig med. Du er meget velkommen til at kontakte os på
tlf. 93 100 001.

Giver du en kop kaffe?