Din egen Retaineraftale

Lad os klare markedsføringen – og få tid til din forretning

Hånden på hjertet. Du har travlt, og markedsføringen er efterhånden blevet din dårlige samvittighed. Din tid bruges nemlig bedst der, hvor din kerneforretning befinder sig.

Uanset, hvad dit produkt eller ydelse måtte være, vil du ofte have behov for at få løst en bred vifte af opgaver inden for markedsføring – og det kræver både tid og kompetencer, som du ikke nødvendigvis kan finde internt i din virksomhed.

Med en retaineraftale kan du trygt lade os håndtere alle aspekter af din markedsføring – lige fra grafisk design, foto, film og hjemmesideudvikling til søgemaskineoptimering, Google Ads og sociale medier. Vi bruger tid på at lære dig og din virksomhed grundigt at kende – for vi ved, at den helt rigtige rådgivning er lige så vigtig som selve eksekveringen.

Når vi har fået et solidt kendskab til dig og din virksomhed, skræddersyer vi en retaineraftale, der passer til netop dine behov – hverken mere eller mindre. På den måde er du sikker på, at vi altid varetager dine interesser.

Skal vi fjerne din dårlige samvittighed – og fortælle din historie?

Markedsføringsstrategi

Vi tilbyder håndtering af online kampagner i hele verden

Vi er ikke geografisk begrænset.

Har du allerede kampagner kørende, så tager vi gerne et kig på dem også. Dog foretages stadigvæk søgeordsanalyse etc. for at sikre, at kvaliteten er optimal i de kampagner der kører.

 

Kontakt din markedsføringsspecialist – Vi hjælper virksomheder i alle brancher

Har du spørgsmål til vore ydelser eller noget helt tredje?  Vi rådgiver dig gerne i hvilke optimeringer, vi kan hjælpe dig med. Du er meget velkommen til at kontakte os på
tlf. 93 100 001.

Giver du en kop kaffe?