Lad os lave din hjemmeside

Udvikling, design, kodning og support – lad os klare din hjemmeside!

Ligner din hjemmeside noget fra 00’ernes storhedstid? Måske har du slet ingen hjemmeside – og skal først nu til at springe ud i det store, digitale univers? Vi står klar til at hjælpe!

Med stor erfaring på tværs af forretningsområder kan vi designe og udvikle lige dén hjemmeside, som din virksomhed har behov for. Det kan sagtens være, at du allerede har et solidt fundament, som blot trænger til en overhaling – men det er også muligt, at du vil have udviklet en helt ny side.

Gennem grundig sparring og rådgivning finder vi frem til din virksomheds behov – og vi sørger for at tage højde for både målgruppe, brugerrejse og design. Her bliver du med andre ord ikke blot et nummer i rækken, for vi tager os tid til at lære dig, din virksomhed og dine kunder godt at kende.

Vores ekspertområde er WordPress, og herigennem kan vi udvikle alt fra simple hjemmesider til komplekse webshopløsninger. Det betyder, at vi ser hele billedet – og du får en gennemtænkt, solid hjemmesideløsning.

Når hjemmesiden er livesat, ejer du den fuldt – men hvis du ønsker det, hjælper vi gerne med at vedligeholde siden gennem en fleksibel supportaftale. Helt uden binding!

Markedsføringsstrategi

Vi tilbyder håndtering af online kampagner i hele verden

Vi er ikke geografisk begrænset.

Har du allerede kampagner kørende, så tager vi gerne et kig på dem også. Dog foretages stadigvæk søgeordsanalyse etc. for at sikre, at kvaliteten er optimal i de kampagner der kører.

 

Kontakt din markedsføringsspecialist – Vi hjælper virksomheder i alle brancher

Har du spørgsmål til vore ydelser eller noget helt tredje?  Vi rådgiver dig gerne i hvilke optimeringer, vi kan hjælpe dig med. Du er meget velkommen til at kontakte os på
tlf. 93 100 001.

Giver du en kop kaffe?