Google Shopping

Flere års erfaring i detailhandlen er ikke nogen ulempe – det har vi!

Vi er din digitale markedsføringspartner som fokuserer på at skabe profit

 

Vi vægter det kommende samarbejde som meget vigtigt. Der er ikke noget skønnere, end at se vore kunder vokse i størrelse og omsætning, fordi kampagnerne på Google kører med høj kvalitet.

Vi ved hvad der skal til. Vi samarbejder og vidensudveksler nemlig med andre fra branchen i et lukket fælleskab for specialister

Vi indleder altid med et jamboard møde, hvor vi lærer at forstå din forretning bag ved det hele

 

Vi lægger en markedsføringsstrategi, hvor vi går efter det lavthængende frugter først. Det drejer sig om, at nå jeres forretningsmål. Og vi vil være helt ærlige om målene er realistiske. Det er nødvendigt med 3 måneders testperiode, før vi kender de spændende muligheder.

Vi holder dig orienteret med “Live” rapportering

 

Det går stærkt. Det er derfor, at Adword Vision kigger på dine kampagner hver eneste uge. Nogle ting kigger vi ovenikøbet på dagligt. Det er vigtigt, at justere, rette og oprette hele tiden, for at sikre kvaliteten som vi står for.

Du får en unik internetadresse, hvor du hele tiden kan holde øje med hvad der sker. Også i forhold til de mål der er opsat

Søgeordsanalyse vægtes højt

 

Og det er ikke bare i begyndelsen. Det er noget vi arbejder med løbende, for at finde nye ord og følge trends. Vi bruger flere systemer til at finde de rigtige ord og vi fanger naturligvis nogle af de bedste, som sikrer os en fornuftig og relevant trafik.

Det er derfor vi hedder Adword Vision. Gode søgeord og fremsynethed er vitalt for gode kampagner.

Din hjemmeside er vigtig

 

Adword Vision kigger på, om der er gode landingsider til at tage imod trafikken. Og vi kigger på, om der tales i det rigtige sprog til de forskellige kundegrupper.

Hvis du ikke selv ønsker, at stå med opdateringen af hjemmesiden, så kan vi sagtens gøre det for dig.

Det er en vigtig proces, så vi ikke taber alt den købte trafik på gulvet.