Flyttefirmadanmark/lagerhotel

Lagerhotel til dine møbler

Flyttefirmadanmark har Danmarks største udvalg af møbelbeskyttelse

Lagerhotel

Flyttefirma Danmark har en stor gruppe kunder der benytter vores lagerhotel. Det kan ofte være en nemmere, sikrere og meget billigere løsning at benytte lagerhotel. Private kunder benytter vores lagerhotel til kortere eller længere opbevaring af sit indbo f.eks. i forbindelse med renovering af hus/lejlighed, ved flytning til nyt hjem hvor opbevaring midlertidigt kan være nødvendigt, større eller mindre ombygninger. Kort sagt alle de gange man kan få brug for ekstra plads i en periode er et lagerhotel en god og sikker løsning.

Hos Flyttefirma Danmark er vi overbevist om at du vil finde vores tilbud meget attraktivt, når pris og kvalitets sammenlignes er vores niveau i en klasse for sig selv.

Prisgaranti

Hos Flyttefirma Danmark ved vi, at vi normalt tilbyder den laveste pris på opbevaring af indbo i Danmark. For at sikre dette fremover tilbyder vi PRISGARANTI på vores opbevaring.

Skulle du mod forventning finde en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi prisen og giver vi dig yderligere 10% rabat. Derved sikrer vi, at du altid får markedets billigste pris.

Denne prisgaranti forudsætter dog at følgende kriterier er opfyldt:

1. Det konkurrerende tilbud skal være fra en “lokal” operatør i samme område.

2. Det konkurrerende tilbud skal omhandle et identisk produkt.

3. Det konkurrerende tilbud skal kunne fremvises skriftligt.

Hvorfor vælge FlyttefirmaDanmark?

Moderne faciliteter

Flyttefirma Danmark råder over mere end 3000 m2 lagerplads. Vores lagerhaller er fugt/varme styret, ydermere er vores haller tyverisikret og indhegnet, så sikkerheden er i top. Dine containere bliver elektronisk registreret i vort lagersystem, dette sikrer dine møbler og de bliver ikke blandet med andres møbelopbevaring.

Gratis udlån af trailer

Vi tilbyder udlån af gratis trailer, til de kunder der selv ønsker, at indlevere deres bohave på vort lager.

Vi gør dog opmærksom på at man skal have trailer kørekort for at benytte disse.

Indpakning
Vælger I vores service, bliver alt indbo pakket nænsomt ind i møbeltæpper, dette er uden ekstra beregning. Herefter er indbo placeret i en speciel bygget møbelcontainer, denne container bliver så forseglet så indboet ikke bliver udsat for støv og snavs.

Flyttefirma Danmark har Danmarks største udvalg af møbelbeskyttelse klik på nedenstående link

Send en forespørgsel – Vi glæder os til at snakke med dig!

Flyttefirma Danmark, Faaborgvej 1, 5250 Odense SV. Telefon 42 75 75 75

Presets Color