flyttefirmadanmark.dk

Flytning for erhverv og private på Fyn

Vi har hele Danmark som arbejdsplads. Fyn er vores hjemmebane og hovedkontoret er beliggende i Odense

Flyttefirma Danmark sætter nye standarder indenfor flyttebranchen

Flyttefirma Danmark er et professionelt og kvalitetsbevidst flyttefirma. Flyttefirmaet drives efter strenge kvalitetskrav, dette sker for at leve op til vores egne og ikke mindst vores kunders forventning til deres flytning. Flyttefirma Danmark tilbyder en bred vifte af ydelser til private, erhvervs- og offentlige kunder. For at kunne udføre disse ydelser på den mest professionelle måde, råder flyttefirmaet over en lang række af specialudstyr. Vi har elektriske trappesækkevogne, speciel-udstyr for tunge løft, speciel emballage til indpakning, trailer samt en vognpark og materialer der klarer alle typer af opgaver. Så vi er klædt utrolig godt på, til at udfører alle typer af flytteopgaver, store som små.

Flyttefirma Danmark er desuden et meget prisbevidst firma, der altid ønske at tilbyde en kvalitetsflytning billigst muligt. Vores motto er derfor også ” Flyttefirma Danmark gør, at alle har råd til en kvalitetsflytning”.

Flyttefirma Danmark forsøger hele tiden, at højne og sætte nye standarder i flyttebranchen indenfor flytning og opbevaring. Dette kommer blandt andet til udtryk med vores nye koncept “Furnutire Protection”, hvor man kan bestille en ekstra beskyttelse af indbo. Vi er ikke bange for at kalde os for nr. 1 i Danmark indenfor emballage og indpakning af indbo.

Flyttefirma Danmark er et valg, du ikke vil fortryde.

Hvorfor Flyttefirma Danmark?

Gør din flytning til en positiv oplevelse, flyt effektivt og spar mange penge. Vi er et flyttefirma, der har stor erfaring indenfor branchen. Flyttefirma Danmark er en af sværvægterne indenfor flyttebranchen, og vi prøver hele tiden at være forudseende og optimere vores effektivitet. Derfor er alle vore flytte-biler udstyret med et såkaldt flytte-kit. Dette flytte-kit indeholder trappesækkevogn, flytteseler, møbelhund og rampe til vor flyttelift hvilket medfører vi kan gå direkte ind i bilen. Vi kommer derfor aldrig ud til en opgave uden at være ordentlig klædt på, dette resulterer i en hurtig og effektiv flytning. Derudover er alle vores flyttefolk uddannede og kompetente til at løse eventuelle komplikationer, der kan opstå. Bruger man flyttefolk fra Flyttefirma Danmark kan man med rette sætte sine forventninger højt.

Denne effektivitet udspejler sig ofte i, at Flyttefirma Danmark udfører opgaver på en væsentlig kortere tid end vores konkurrenter. Flyttefirma Danmark ved flere lejligheder været over dobbelt så hurtig som nogle af vores konkurrenter. Dette er noget, man som kunde mærker, og det kan også ses på bundlinjen af regningen. Hvilket gør Flyttefirma Danmark til et billigere mere effektivt Flyttefirma i forhold til mange andre.

Hvorfor vælge FlyttefirmaDanmark ?

We will contact you quickly
Mange gange skal tingene gå stærkt, når der skal flyttes. Vi er hurtige til at komme.

And then it does not matter that the price is affordable.

 

 

Flytterengøring før eller efter indflytning klarer vi også

Ønsker I en nem rengøring, når I skal flytte, så klarer vi også det. Flyttefirma Danmark tilbyder rengøring, af din lejlighed, hus eller firma. Flyttefirma Danmark har udviklet en rengøringspakke som bliver udført ved ind og udflytning, denne pakke indeholder nogle specifikke opgaver vedr. Deres rengøring.  

Gratis flyttekasser og professionelt emballage
Hos Flyttefirma Danmark tilbyder vi gratis leje af flyttekasser, som er fremstillet af en høj kvalitet. Kasserne er hæftet sammen og ikke limet – det gør dem noget mere robuste.

Send en forespørgsel – Vi glæder os til at snakke med dig!

Flyttefirma Danmark – Faaborgvej 1 – 5250 Odense SV – Tlf: +45 42 75 75 75

Presets Color