Bygtest.dk

Drift- og vedligeholdelsesrapporter

Bygtest udarbejder drift- og vedligeholdelsesrapporter for ejer- og andelsforeninger, private ejendomsinvestorer og på offentlige bygninger

Vi finder den bedste løsning til dine behov

Bygtest udarbejder drift- og vedligeholdelsesrapporter for ejer- og andelsforeninger, private ejendomsinvestorer og på offentlige bygninger.

Du får et overblik over alle punkter for vedligehold samlet i en meget overskuelig og visuel rapport. Rapporten indeholder også en oversigt hvor du kan se dine udgifter for de næste 10 år.

Overblikket er vigtigt

Det kan være svært at overskue, hvad omkostningerne vil blive de næste 10 år frem, hvis man ikke har en fagmand til at kigge det igennem. Når man har den faglige vurdering af vedligeholdsomkostningerne, så er det til gengæld nemt at sætte omkostningerne i budgettet, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser. Det er rettidig omhu.

Hvorfor vælge BygTest ?

=

Vi kontakter dig hurtigt

Mange gange skal tingene gå stærkt, når der skal sælges hus eksempelvis. Vi er hurtige til at komme.

Og så gør det ikke noget, at prisen er til at betale.

 

 

=

Vi har en høj kvalitet

Vore rapporter er kendte for, at være gennemarbejdede. Det er nemt for husejer, at rette eventuelle fejl efterfølgende, når materialet er veldokumenteret.

=

Vi er flexible

Det skyldes, at vores medarbejdere har den tid de skal bruge til at hjælpe kunderne. Der er altid tid til at svare på spørgmål, når vi kommer ud.

 

 

 

Vi ringer dig gerne op

Så får vi detaljerne på plads om, hvornår vi skal komme forbi. Det skal jo helst passe ind, så vi ikke forstyrrer din hverdag.

Send en forespørgsel – HUSK vi er landsdækkende – Vi glæder os til at snakke med dig!

BYGTEST ApS – Vesterballevej 27, 1. sal – 7000 Fredericia – Tlf: +45 88 44 20 08 – info@bygtest.dk – CVR-nr.: 36948361

Presets Color