Bygtest.dk

El-rapport

En el-rapport udarbejdes efter en grundig gennemgang af boligens elinstallationer udført af en aut. elinstallatør. Kontakt os for en god pris på vores pakketilbud der indeholder både el-rapport, tilstandsrapport og energimærke. Vi er landsdækkende til brofaste øer.

Hvad dækker en el-rapport?

En elrapport bliver udarbejdet efter et professionelt eftersyn af de installationer der er i boligen.

Rapporten er med til at sikre køber og sælger mod uforudsete økonomiske overraskelser i forbindelse med en bolighandel da elrapporten giver klarhed over eventuelle fejl og mangler i elinstallationerne.

Elrapporten er en del af huseftersynsordningen og er i kombination med tilstandsrapporten en forudsætning for, at der kan tegnes en ejerskifteforsikring.

Derfor råder vi altid sælger

…som minimum, til at få udarbejdet både en elinstallationsrapport og tilstandsrapport. Alle boligtyper kan få udarbejdet en elrapport, det eneste krav er at den bliver udarbejdet af en aut. elinstallatør. Eleftersynet omfatter ikke kun selve boligen, men derudover også evt. carporte, garager, skure, m.v.

Ring nu på tlf. +45 88 44 20 08 og hør mere om vores priser. Vi undersøger hele boligen og udarbejder en grundig og velskrevet rapport. Vi tilbyder også en pakke bestående af tilstandsrapport, energimærkning og el-rapport så du er dækket ind.

Hvorfor vælge BygTest ?

=

Vi kontakter dig hurtigt

Mange gange skal tingene gå stærkt, når der skal sælges hus eksempelvis. Vi er hurtige til at komme.

Og så gør det ikke noget, at prisen er til at betale.

 

 

=

Vi har en høj kvalitet

Vore rapporter er kendte for, at være gennemarbejdede. Det er nemt for husejer, at rette eventuelle fejl efterfølgende, når materialet er veldokumenteret.

=

Vi er flexible

Det skyldes, at vores medarbejdere har den tid de skal bruge til at hjælpe kunderne. Der er altid tid til at svare på spørgmål, når vi kommer ud.

 

 

 

Vi ringer dig gerne op

Så får vi detaljerne på plads om, hvornår vi skal komme forbi. Det skal jo helst passe ind, så vi ikke forstyrrer din hverdag.

Send en forespørgsel – HUSK vi er landsdækkende – Vi glæder os til at snakke med dig!

BYGTEST ApS – Vesterballevej 27, 1. sal – 7000 Fredericia – Tlf: +45 88 44 20 08 – info@bygtest.dk – CVR-nr.: 36948361

Presets Color