Bygtest.dk

Køberrådgivning

Med en grundig køberrådgivning vil det gavne både køber og sælger da begge parter får vished om boligens tilstand. Rådgivningen skal udføres af en beskikket byggesagkyndig. Vi har landsdækkende service.

Vi hjælper dig sikkert gennem processen!

Med en mundtlig køberrådgivning får du endnu mere vished om ejendommens tilstand.

Du vil sammen med den bygningssagkyndige gennemgå ejendommen for at få endnu bedre overblik over standen, det kan fx. være restlevetid for taget og vinduerne.

Undgå økonomiske overraskelser

Rådgivningen kan være med til at sikre at du som køber undgår økonomiske overraskelser. Den bygningssagskyndige kan også være med til at gennemgå tilstandsrapporten samt energimærket for ejendommen, hvilket vil give tryghed for dig før købet.

Ring til os på tlf. +45 88 44 20 08 for at aftale nærmere. Du er også velkommen til at kontakte os vedrørende vores øvrige ydelser.

Hvorfor vælge BygTest ?

=

Vi kontakter dig hurtigt

Mange gange skal tingene gå stærkt, når der skal sælges hus eksempelvis. Vi er hurtige til at komme.

Og så gør det ikke noget, at prisen er til at betale.

 

 

=

Vi har en høj kvalitet

Vore rapporter er kendte for, at være gennemarbejdede. Det er nemt for husejer, at rette eventuelle fejl efterfølgende, når materialet er veldokumenteret.

=

Vi er flexible

Det skyldes, at vores medarbejdere har den tid de skal bruge til at hjælpe kunderne. Der er altid tid til at svare på spørgmål, når vi kommer ud.

 

 

 

Vi ringer dig gerne op

Så får vi detaljerne på plads om, hvornår vi skal komme forbi. Det skal jo helst passe ind, så vi ikke forstyrrer din hverdag.

Send en forespørgsel – HUSK vi er landsdækkende – Vi glæder os til at snakke med dig!

BYGTEST ApS – Vesterballevej 27, 1. sal – 7000 Fredericia – Tlf: +45 88 44 20 08 – info@bygtest.dk – CVR-nr.: 36948361

Presets Color